Huisartsenkring Zuid West-Vlaanderen

Laatst bijgewerkt op: 08-03-2017

Lokaal Multidisciplinair Netwerk Zuid West-Vlaanderen


Samen met de Huisartsenkring Wervik-Geluwe vzw vormt HZW vzw het Lokaal Multidisciplinair Netwerk (LMN) Zuid West-Vlaanderen. Dit gebied vertegenwoordigt ongeveer 293.000 inwoners. Om u te ondersteunen bij de zorgtrajecten en het LMN verder uit te bouwen, zijn 2 zorgtrajectpromotoren aangesteld: Stefanie Desmet en Lisa Thys (contact: http://lmn-zwv.be/contact-lmn-zwv). U kunt bij hen terecht voor al uw vragen rond de zorgtrajecten.

Zorgtraject Chronische Nierinsufficiëntie

Dit zorgtraject organiseert en coördineert de aanpak, de behandeling en de opvolging van een patiënt met chronische nierinsufficiëntie. Het zorgtraject CNI trad in werking op 1 juni 2009. Een zorgtraject vertrekt van een samenwerking tussen 3 partijen, namelijk patiënt, huisarts en specialist. Het traject begint na ondertekening van een “zorgtrajectcontract” door deze 3 partijen en loopt gedurende 4 jaar.

Alle informatie over dit zorgpad kunt u terugvinden op de website van het LMN:

Ga naar het zorgtraject chronische nierinsufficiëntie

Zorgtraject Diabetes type II

Dit zorgtraject organiseert en coördineert de aanpak, de behandeling en de opvolging van een patiënt met diabetes type 2. Het zorgtraject diabetes trad in werking op 1 september 2009. Een zorgtraject vertrekt van een samenwerking tussen 3 partijen, namelijk patiënt, huisarts en specialist. Het traject begint na ondertekening van een “zorgtrajectcontract” door deze 3 partijen en loopt gedurende 4 jaar.

Alle informatie over dit zorgpad kunt u terugvinden op de website van het LMN:

Ga naar het zorgtraject diabetes type 2

combinatieschema’s rond diabetesmedicatie

 
Grondplan | Juridisch | privacyverklaring | Organigram | Contacteer ons | ©2004 HZW vzw