Euthanasie na het proces: en nu?

België is pionier en koploper wat betreft Wetgeving Euthanasie. Al lijkt sinds het spraakmakend assisenproces van 2020 rond casus Tine Nys het debat en het enthousiasme in de eerste lijn errond wat stilgevallen. Tijd voor een update?

Onze spreker, dr. Koen Titeca is ieder bekend als psychiater AZ Groeninge. Daarnaast is hij ook (docent) LEIFarts met speciale deskundigheid, en ervaring met euthanasie bij ondraaglijk psychisch lijden. Een bevlogen spreker. Een opfrisser.

Graag nodigen wij u uit voor onze laatste navorming van dit werkjaar met als titel “Euthanasie na het proces: en nu?”. Om de traditie in ere te houden is deze navorming toegankelijk voor niet medici en zijn partners van harte welkom. Aansluitend nodigen wij u graag uit op onze receptie. Gelieve onderstaand uw aanwezigheid te registreren.

  • Registratie navorming: schrijf hier u en eventueel uw partner in voor de navorming.
  • Registratie receptie: schrijf hier u en eventueel uw partner in voor de receptie tegen 12 juni 2023.

Spreker: Dr. Koen Titeca

Moderator: Dr. John Leenknegt

Rubriek 6

Let op, de parking gelegen aan het Notenhof is niet langer toegankelijk. Gelieve uw auto te parkeren op de parking van Bond Moyson of VOKA en te voet naar het Notenhof te komen. Alvast bedankt.